Rebotech bvba

VEEL  INFORMATIE 
OP ONS  PLATFORM  
MET  MACHINES j.vanrest@rebotech.eu    Rebotech bvba  In 3 stappen uw metaalbewerkingsmachine gefinancierd

Copyright © Rebotech  bvba  2016

 Metaalsnijmachines Slijtonderdelen    Automatisering 24/7 Software Nest en CRM  Fiberlaser Alle onderdelen voor de bronnen

+32(0)473 530 964 - GSM

Foto overzicht

CNC plasmasnijden.

Wij maken computergestuurd snijden voor iedereen in de metaal bewerking bereikbaar.

De plasmasnijtechniek is al een oude bestaande snijtechniekniek die door verschillende fabrikanten is uitgewerkt tot een goed snijproces, vooral Hypertherm heeft met haar ontwikkeling daarin met hun plasma bron techniek daartoe aan meegedragen in de markt om hoogwaardig plasma CNC te kunnen snijden.

Hun ontwikkeling was zelfs zo goed dat ze nu de onovertroffen WERELDLEIDER in plasma snij-bronnen zijn, en dit al weer voor jaren!

Met de verschillende type bronnen, beginnende met de hedendaagse Powermax serie vanaf 30 tot 125 Amp zowel handmatig uitgevoerd als met een machinetoorts voor de CNC plasmatafel.

Maar ook de professionele serie speciaal voor de CNC machines ontworpen met de volgende types  Max 200 Pro de XPR 300 tot 400, Amp. lopen ze voorop in kwaliteit voor deze markt.

Plasmasnijden is een systeem met een electriche vlamboog  (de plasmaboog ) met een beschermgas rond de boog en een gas om het materiaal weg te kunnen spuiten.  Dt was vroeger alleen  met lucht,lucht mogelijk. De lucht was nodig voor inkapseling van de boog en nog eens lucht om het gesmolten materiaal weg te spuiten. Dit is tegenwoordig met verschillende edele gassoorten en gascombinaties om nog beter te snijden ook mogelijk geworden.
Het snijden benadert nu al de Laser kwaliteit in veel materialen.

De vlamboog heeft een zeer hoge temperatuur om het materiaal die een smelttemperatuur van minimaal 1100 graden heeft ver daarboven te kunnen smelten, het gaat daardoor met gemak door veel metalen heen.

De ontwikkeling in het plasma-boog snijden is sterk verbetert door een goede inkapseling rond de boog gerealiseerd te hebben. En ook om met verschillende edele gassoorten zoals zuurstof, argon-waterstof en andere meng-gassen die nodig zijn in het snijproces te kunnen snijden.

Het is nu mogelijk geworden om een strakke scherpe boog te genereren en daarmee de kwaliteit van de snede sterk te verhogen door recht, zuiver en schoon te kunnen snijden. Ook de snelheid bij het snijden is zeer verbetert.

Met verschillende plasma-bronnen is er wel tot 80 mm dik normaal staal te snijden en dit ook nog eens bijna braamloos.

Met onze CNC plasmasnijder kunnen wij elk gewenst contour snijden zowel recht als onder een hoek, het zogenoemde contour bevel snijden.

Wij denken graag mee om met U de juiste keuze te kunnen bepalen.


New Fiberlaser