Graag eerst je wachtwoord
auto1 Rebotech bvba
SOFTWARE 
VEEL  INFORMATIE 
OP ONS  PLATFORM  
MET  MACHINES LFH j.vanrest@rebotech.eu    Rebotech bvba  In 3 stappen uw metaalbewerkingsmachine gefinancierd

Copyright © Rebotech  bvba  2016

 Metaalsnijmachines Slijtonderdelen  Software Nest en CRM  Fiberlaser Alle onderdelen voor de bronnen

+32(0)473 530 964 - GSM

New Fiberlaser Waterstraal snijden

Tekening, werking van het systeem:

De voorste portaal is een wissel tafel. (loopt op een rails).

Deze wissel tafel loopt over de rails en kan voor alle rekken/torens platen  staan (ophalen of platen neerleggen).

In de rekken/torens liggen complete rekken met snij strippen waar één plaat op ligt zo kunnen er misschien wel 10/12 platen in het rek/toren liggen.

De platen zijn vanaf 1 mm tot 30 mm dik mogelijk te plaatsen (vandaar de zware uitvoering) er ligt 1 plaat op een bed en dan zo 10/12 stuks per dikte in het rek/toren. De platen kunnen waar dan ook geplaatst worden in het rek/toren.

Automatisch gestuurd via een data systeem. In het midden of aan de linkerkant of aan de rechterkant staan 1 of 2 machines plasma/autogeen (markeren/boren) (naar wens) Bij het laden of lossen gaat het hele rek met of zonder plaat de stelling of de machine in/op. het systeem is te gebruiken voor 24/7 werkzaamheden. (Onbemand) Totaal of half afgewerkte plaat is op het rek met strippen terug te leggen of op andere plek te storen. Zodat er een nieuwe plaat kan worden opgehaald om tussendoor te kunnen snijden indien nodig.  (Just in time)  Omdat de plaat op positie blijft liggen in het rek is het weer terug te halen en wordt het weer in positie op de machine gebracht. Zodoende kan er gewoon verder worden gesneden op een half afgewerkte plaat.  Machine kent elke positie. Indien er geen voorraad nodig is in een systeem, kan ook alleen een wissel tafel met één rek/toren worden gebruikt. Ook alleen een wisseltafel kan worden gemaakt/gebruikt die op wens van de klant van boven of aan de achterkant kan worden beladen/gelost  

Dit is dan een standalone wisselsysteem met de machine.Terug Englisch